Onze huisregels

Wij zijn telefonisch bereikbaar :Maandag t/m zaterdag van 7.00 – 19.00 uur (ook via WhatsApp).Op bepaalde momenten van de dag kunnen we slecht bereikbaar zijn, doordat we druk bezig zijn met de honden.

Onze openingstijden voor halen en brengen zijn van 7:30 tot 09:30 en van 16:00 tot 19:00 van maandag t/m zaterdag. Uitzonderingen hierop zijn, na overleg, mogelijk. Wij vragen hiervoor een extra vergoeding per keer​

De hond dient bij het brengen aangelijnd overhandigd te worden. De hond moet een halsband om te hebben. Tuigen vinden wij met de vrije in- en uitloop niet handig.

Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren door gegeven te worden anders wordt de dag in rekening gebracht.

De hond is sociaal ten opzichte van mens en soortgenoten

Agressieve honden worden niet toegelaten

Loopse teven zijn niet toegestaan.

Zieke honden kunnen wij niet accepteren als er besmettingsgevaar voor de andere honden is

Honden die in huis markeren of onzindelijk zijn, kunnen wij niet toelaten in onze opvang! (uitgezonderd puppy’s)

Tijdens de intake zullen wij beoordelen of de hond in onze roedel past.

Honden die veelvuldig rijden op andere honden kunnen wij helaas niet accepteren in onze opvang

 

De hond moet aantoonbaar de jaarlijkse  inenting hebben gehad. Wij accepteren ook de titerbepaling. De eigenaar dient jaarlijks een nieuwe kopie van het inentingsboekje te overhandigen

De hond is vrij van vlooien en wormen

Gebruikt de hond medicijnen, dienen wij die natuurlijk toe. Zorg ervoor dat de medicatie in een doosje of potje wordt aangeleverd met een sticker met de naam en het ras van de hond. Wij ontvangen graag de originele verpakking zodat wij de dosering kunnen geven die de dierenarts heeft bepaald.

Bij ziekte of verwonding handelen wij naar eigen inzicht. De dierenartskosten zijn altijd voor rekening van de eigenaar!

De hondeneigenaar heeft er zorg voor gedragen dat de hond onder zijn WA verzekering valt​

Wij vernemen graag ruim op tijd of de hond komt voor dag- of vakantieopvang.

Puppy opvang, na de enting van de kennelhoest, is uw puppy welkom in ons hondenhotel. Wij zullen ervoor zorgen dat de pup niet overmatig speelt. 

De eigenaar van de hond accepteert dat de hond bij ophalen, vies en nat kunnen zijn en treft hier zelf eventueel maatregelen voor door bv een handdoek in de auto te leggen. Natuurlijk zullen wij de hond zo droog mogelijk afleveren, maar omdat de hond vrije in- en uitloop naar buiten heeft, kan het voorkomen dat ze nat en vies zijn. Indien gewenst kunnen wij de hond voor het ophalen wassen en drogen (zie onze extra service).

Op feestdagen zijn we er natuurlijk om alle honden te verzorgen, maar zijn we gesloten voor de baasjes.

Feestdagen die wij aanhouden zijn:

Nieuwjaarsdag,

Pasen,

Koningsdag,

Hemelvaartsdag

Pinksteren

Kerst, kerstmiddag en avond