Wij bieden dagopvang aan in huiselijke sfeer. De honden leven bij ons in de woonkamer en kunnen vrij in- en uitlopen naar onze ruime tuin. De hond mag de hele dag doen waar hij zich gelukkig bij voelt. Rennen door de tuin, in de vijver spelen, snuffelen, op de bank uitrusten. En natuurlijk een fijne knuffel of een lekker koekje halen!

 

Leroy

 

Mijn naam is Leroy en ik ben van jongs af aan opgegroeid met honden. Op mijn 16e kreeg ik mijn eerste eigen hond, hierdoor is mijn passie voor honden nog meer gegroeid. Ik nam mijn vader en zus mee in mijn passie voor honden en onze roedel werd al snel groter. Onze weekenden bestonden dan ook uit shows lopen in het binnen- en buitenland. 

Samen met Tess runnen wij Erve Nyland. Ik vind een leven zonder honden maar een saaie boel en geniet dagelijks van alle honden, groot en klein, in onze opvang.

 

Tess

ONS TEAM

Mijn naam is Tess, ik heb jaren geleden de Hotelschool in Leeuwarden gedaan en veel in de horeca gewerkt. Na een tijd wilde ik wat anders, maar wel iets in de dienstverlenende sfeer. Ik ben van huis uit een hondenmeisje en nadat ik mijn partner Leroy ontmoette, meer en meer in de hondenwereld terecht gekomen. 

Omdat wij beide zeer grote hondenliefhebbers zijn, hebben we besloten een kleinschalig hondenhotel op te zetten.

Wij hebben het geluk in een prachtige oude boerderij van Leroy zijn oma te wonen, een zeer geschikte locatie voor onze droom. Daarom hebben wij eind 2019 de knoop doorgehakt en zijn wij officieel Hondenhotel Erve Nyland begonnen.

Wat is er nou mooier dan mijn opleiding Hotelschool te combineren met mijn grootste hobby honden. Op dit moment heb ik een American Akita teef, Trip, waarmee ik showtraining volg en in de komende tijd een aantal Nederlandse hondenshows wil gaan bezoeken. Trip vindt het showen en trainen daarvoor erg leuk, zelf moet ik af en toe de zenuwen nog wat in bedwang houden!

Bennie

Mijn naam is Bennie, ik ben de vader van Leroy en een groot hondenliefhebber. Alle honden, groot en klein, vind ik leuk. Naast mijn werk help ik, in de weekenden en avonduren, met veel plezier mee in het hondenhotel. Omdat wij naast elkaar wonen kan ik altijd inspringen als het nodig is of als Tess en Leroy een afspraak buiten de deur hebben. De honden kennen mij en het geeft dan geen stress als ik kom oppassen.